Menü Kapat

TEKNOFEST Ankara Programı Kapsamında Rektörümüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK ile Genel Müdürümüz Ali Ramazan TAK Akademsiyenlerimiz Eşliğinde Ankara’da Birtakım Ziyaretlerde Bulundu

Genel Müdürümüz Ali Ramazan TAK KOSGEB Başkanı Hasan Basri KURT’u Ziyaret Etti

Teknofest2023Ankara vesilesiyle Ankara’da bulunan Genel Müdürümüz Ali Ramazan TAK, Teknoparkımıza destek veren akademisyenlerimiz ile birlikte KOSGEB Başkanı Hasan Basri KURT’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Medeniyet Teknopark içerisinde yeni kurulan firmalara kuruluş hibesi desteği, girişimcilerimize hızlandırılmış girişim desteği, TEKMER konusu ayrıntıları ve yurt dışı ziyaret destekleri ile ilgili görüşüldü.

Görüşmede KOSGEB Başkanı KURT, Teknoparkımıza desteklerini esirgemeyeceğini ifade etti.

 

Rektörümüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK,  Genel Müdürümüz ve Teknopark Danışmanımız ASELSAN’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK, Genel Müdürümüz Ali Ramazan TAK ve Teknopark danışmanımız Dr. Arafat Salih AYDINER ASELSAN İştirakler Müdürü Mahmut KARAMAN’ı ziyaret etti.

ASELSAN ile Üniversitemiz ve Teknokentimiz arasında iş birliği fırsatları ele alındı.

Toplantı öğle yemeğinin ardından sona erdi.

 

 

Genel Müdürümüz Hacettepe Teknokent’i Ziyaret Etti

Genel Müdürümüz Ali Ramazan TAK, akademisyenlerimiz eşliğinde Hacettepe Teknokent Genel Müdürü Sinan PEKŞEN’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette karşılıklı iş birliği fırsatları, tecrübe aktarımları, teknoloji transferleri hususunda genel istişarelerde bulunuldu.

İyi bir sinerji ile devam eden görüşme, fotoğraf çekiminin ardından son buldu