Menü Kapat

Teknoparkımız 11. TGB ve İş Birliği Toplantısı’na Katıldı

T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde, TGB’lerin birbirleriyle olan iletişiminin arttırılması amacıyla düzenlenen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar – Ge Teşvikleri Genel Müdürü Bilal Macit’in katılımıyla gerçekleşen 11. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısı’na Teknoparkımız da katıldı.


Bilişim Vadisi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda ayrıca, TGM imar plan süreçleri, TGM yapım destek ve mimari uygulama süreçleri, TGM izleme süreçleri, TGM mali uygulama süreçleri, kümelenme destek programları uzmanlarca ve bakanlık yetkilerinin moderatörlüğünde yuvarlak masa toplantılarında tartışıldı.
Teknoparkımızın ilk kez katıldığı toplantıda, Genel Müdürümüz tarafından diğer teknoparklarla iş birliği süreçleri görüşüldü. Aynı zamanda Genel Müdürümüz, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar – Ge Teşvikleri Genel Müdürü Bilal Macit ile bire bir görüşmesinde, Bakan Yardımcısı Çoştu ve Genel Müdür Macit’e Medeniyet Teknopark’ın bölgesel hedefleri hakkında bilgi verdi.
Ayrıca 11. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Koordinasyon Toplantısı’na teknopark ekibimiz de katıldı.