Menü Kapat

Genel Müdürümüz İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tarafından Düzenlenen “Kariyer Haftası”na Katıldı

Genel Müdürümüz Ali Ramazan TAK, İstanbul Medeniyet Üniversitesi tarafından düzenlen “Kariyer Haftası” etkinliğine katıldı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Ziraat Bankası Kütüphanesi’nde düzenlenen programa; İMÜ Rektör Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyemiz Prof. Dr. Yaşar BÜLBÜL, İMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Ekrem TAK katıldı.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören program, İMÜ Rektör Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyemiz Prof. Dr. Yaşar BÜLBÜL’ün açılış konuşmalarıyla başladı.

Prof. Dr. Yaşar BÜLBÜL’ün açılış konuşmalarının ardından Genel Müdürümüz Ali Ramazan TAK, bir konuşma gerçekleştirdi.

Bu yıl İstanbul Medeniyet Üniversitesinde ilk defa gerçekleşen “Kariyer Haftası” etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile bir arada olmaktan memnuniyet duyduğu belirten Genel Müdürümüz Ali Ramazan TAK, kısaca kendi kariyerinden bahsetmesinin ardından Medeniyet Teknopark olarak önceliklerinin her zaman İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğrencilerin olduğu söyledi. Medeniyet Teknopark’ın ekosistemi hakkında bilgi verdi. Staj programlarının öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandığını ifade etti. Medeniyet Teknoparkın teşvikleri hakkında da kısa bir bilgi paylaşımında bulunan Genel Müdürümüz Ali Ramazan TAK, Medeniyet Teknopark’ın kapılarının her zaman öğrencilerimize açık olduğunu belirtti.

Genel Müdürümüz Ali Ramazan TAK’ın konuşmalarının ardından Teknoloji Transfer Ofisi personelimiz, Medeniyet Teknopark ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Sunumun ardından güzel bir sinerji ile gerçekleştirilen program, soru cevap bölümü ile sona erdi.