Menü Kapat

Genel Müdürümüz Ali Ramazan TAK Başkanlığında 3’üncü Networking Toplantısı Gerçekleştirildi

Teknoparkımızın Akfırat Yerleşkesi’nde  Genel Müdürümüz Ali Ramazan Tak başkanlığında ve Dr. Dina ABDELZAHER’in katılımıyla, firma yöneticilerimizle 3’üncü Networking Toplantısı gerçekleştirildi.

Akfırat Yerleşkesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; Teknopark Danışmanlarımız Dr. Arafat Salih AYDINER, Doç. Dr. Bilal ÇANKIR, Dr. İbrahim ARI ve birçok firma yöneticilerimiz katıldı.

Toplantı, Prof. Dina ABDELZAHER’in “Küresel Ölçekte Strateji Oluşturma” adlı sunum gerçekleştirmesiyle başladı. Yaklaşık kırk dakika süren sunumun ardından toplantı, Medeniyet Teknopark ekosistemine yeni dahil olup birçok başarıya imza atan ve atacak start-up Rimoi girişimcilerinin projeleri ile ar-ge çalışmaları kapsamında VIRGOSOL firmasının projelerini anlatan bir sunum ile sona erdi.

Girişimcilerin ve akademisyenlerin yoğun katılımıyla, etkinlik, akademi-sanayi iş birliklerinin güçlendirilmesi adına önemli adımların atıldığı bir platform olarak öne çıktı.

Bu etkinlik, sadece bilgi paylaşımını değil aynı zamanda işbirliği ve projelerin ortak geliştirilmesini teşvik ederek girişimcilik ekosistemine önemli katkılarda bulundu. Akademi ve sanayi arasında köprüler kurarak inovasyonu destekleyen bu buluşma, geleceğe yönelik olumlu adımların atılmasına da vesile oldu.